Welcome to 2. četa 1. bataljona financijske straže "Mrcine"

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Perica Posavski

Pukovnik
 • Content count

  14,733
 • Joined

 • Last visited

About Perica Posavski

 • Rank
  Komandir Mrcina

Contact Methods

 • MSN perica@mrcine.org
 • Website URL http://www.mrcine.org
 • ICQ 89142777
 • Skype kenan.palangic

Profile Information

 • Spol Muško
 • Lokacija Rijeka city

Recent Profile Visitors

21,134 profile views
 1. Konfiguracija ti je definitivno preslaba za DCS. Ja sam na puno jačoj konfi (koju imam i danas) imao probleme s DCSom samo zato jer sam ga vrtio na "običnom" hardu. Kad sam si uzeo SSD i napravio clean install, sve je počelo radit kako treba. No, u tvom slučaju, ne znam baš što možeš napravit da stvari idu brže.
 2. 1. To neki RPG sistem ko Deus Ex? 2. Je l' može sa Occulusom?
 3. Sretan Božić i Nova godina!

  Svim pripadnicima Mrcina i njihovim obiteljima, želim čestit Božić i uspješnu 2017. godinu!
 4. Prvo sam gotovo bio siguran da ću otkazat prije nego istekne probni mjesec..ali za nekih 100njak kuna šta dobiješ mjesečno..ostaviću na obnavljanje..jer..kvaliteta slike je strava..a na našim 'lokalnim' kanalima (HRT, RTL, NOVA itd.) takve slike nema..tako da..kad već imam takav tv..onda te serije da gledam kako spada.. P.S. Više me boli što onim lopovima s HRTa moram prisilno mjesečno plaćat 80kn pretplate (jer zloupotrebljavaju zakon koji je pisan u vrijeme dok nije bilo mobitela, interneta itd., da bi pljačkali građane ove zemlje) a koji NE GLEDAM, nego ovih stotinjak kuna za Netflix koji gledam i koji i dalje planiram gledati...
 5. Uzeo danas Samsung Smart TV UHD 55", rego se na Netflixu (prvi mjesec besplatan) i podesio si UHD kvalitetu slike..gledam serije i vidim dlačice i pore na kožama glumaca.. Odlična slika i dojmovi.. Dakako, ako gledate HRT i sl. kanale, neće doći do izražaja UltraHD..surprajz, surprajz!
 6. Vjerojatno ću uzet nešto ovako:
 7. Imam stari Vivaxov televizor u dnevnom boravku i nije da mu nešto "fali" ali..za današnje standarde, ima mali ekran pa kako sad ide Nova godina itd..da se malo obnovim po tom pitanju. Zanima me što bi ste mi preporučili (po mogućnosti da mogu to u Rijeci kupit bez da naručujem okolo)? Šta je s ovim televizorima u Kauflandu? Kakva je slika/kvaliteta? Ili možda u neku specijaliziranu radnju da odem pogledat (npr. Elipso)? Što se tiče cijene..nekih 3-4 milje maksimalno.
 8. Bat..in d mintajm ez juv bin kept in suspens:

   

   

 9. Nešto se kuha ali što se kuha..to je pitanje... ;)

 10. ^^Pa trebale bi bit u ZIP fajlu? Ne sjećam se..možda mi je čak @Wepar Sestrunjski negdje u nekom postu bio objasnio..
 11. ^^Pa ja sam tek sad skužio da živimo u istom gradu.. Bi se onda mogli naći ako ti nije bed da isprobam "uživo" taj Occulus da vidim kako to šljaka s mojim teglama..jer mi je to najveći problem..a ne naručuje mi se na slijepo (ne daju refund).. Možeš mi odgovorit ovdje ili na PM..kako ti paše.
 12. Je l' ima kakvih vijesti o kompatibilnosti XPlane 10 modova?
 13. Dobrodošo! Dobio si regrutnu odoru i pristup našim barakama. Za sve ostalo, tu je Arma ekipa.
 14. ^^ Kako taj Oculus Rift funkcionira s ljudima koji nose naočale? Kolko si platio tu karticu?
 15. Izgleda interesantno...