Welcome to 2. četa 1. bataljona financijske straže "Mrcine"

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Miro Tvorac

Počasni član
 • Content count

  1,564
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

About Miro Tvorac

 • Rank
  Počasni članovi
 • Birthday 08/23/1972

Contact Methods

 • MSN black_.35@hotmail.com
 • Website URL http://www.ilok.biz

Profile Information

 • Zapovjedna funkcija Regrutni <br>nadzornik čete
 • Spol Muško
 • Lokacija Ilok
 • Interesi Potezanje užeta i kamena s ramena.
 1. Sretan rođendan Miro Tvorac!

 2. Sretan rođendan Miro Tvorac!

 3. 978.) Dođe Muju u ljekarnu da kupi crni kondom. Ljekarnica kaže: - pobogu zašto crni Kaže Mujo: - umro mi najbolji frend pa moram udovici dati sućut. 979.) Prodavali Cigo i Ciganka stvari na pijaci. Proleteo neki tip i ukrao jaknu sa tezge. Kaže ciganka cigi: - Muareme, ode jakna! - po kojoj ceni? - po nabavnoj. 980.) Ubijedi majka ciga da se okupa.Posle 20 minuta kaze cigo "Mamo,mamo,skinuo sam prvi sloj!'. A majka ce na to "Ako,ako,skidaj ti jos!" Posle pola sata kaze ciga "Mamo,mamo skinuo sam drugi sloj!" Majka kaze "Ako,ako skidaj ti jos!" Posle sat vremena kaze ciga "Mamo,mamo naso sam onu majicu sto sam izgubio prije 3 godine" 981.) Dosao Mujo u kafanu i naruci pivo konobar mu donese pivo i podmetac. popije on i hoce jos jedno konobar mu donese pivo i podmetac i tako jos nekoliko puta. I zatrazi on jos jedno pivo konobar mu donese pivo al bez podmetaca na to ce Mujo: - A GDJE JE KEKSIC?
 4. Sretan rođendan Miro Tvorac!

 5. Miro Tvorac Sretna ti obljetnica aktivne klanske službe! :)

 6. Tebi ne mogu pomoći nikakvi guidovi, jedino da naprave champa koji je otporan na turete
 7. Nakon uspješno odrađenog regrutnog roka, i položenog ispita regrut VonStrashni postao je mrcina. Čestitam
 8. Evo jedne stranice gdje su buildovi pro igrača. Stranica ne funkcionira na klasičan način da igrače prave buildove pa ih objave, nego nakon odigrane partije stranica automatski učitava lika kojeg su igrali, iteme koje su koristili, redoslijed kojim su ih kupovali, te koje rune i masterise su koristili. http://www.probuilds.net/
 9. 976.) Zmaj – legendarno čudovište koje se hranilo djevicama, zadnji je umro od gladi. Mladenci – sporedni likovi na svadbama. "Šta si prosuo?" – pitanje koje žena postavi mužu kada ga vidi kako samoinicijativno uzima usisavač u ruke. Privjesak za ključeve – malena korisna stvar koja nam služi da sve ključeve odjednom izgubimo. Časopis za muškarce – sve što ste ikada poželjeli znati o velikim sisama, brzim automobilima, alkoholu i mitraljezima. 977.) Dođe čovjek na benzinsku crpku u Njemačkoj i pita ga radnik: "Diesel? Super?" Kaže ovaj: "Wasser!" Gleda Nijemac u čudu, ali svejedno natoči vode do vrha. Čovjek izvadi neku tabletu i ubaci u rezervar, sjedne u Mercedesa, upali i ode. Nijemcu pala vilica kad je to vidio. Sutradan opet traži vodu, Nijemac natoči, a on ubaci tabletu i ode. Treći dan dolazi na crpku, traži vode, ali dolazi mu neki gospodin u odijelu i kaže: "Čuo sam da imate neke posebne tablete. Ja sam vlasnik lanca benzinskih crpki po svijetu i spreman sam vam za njih dati dva milijuna eura!" Kaže tip: "Ili pet milijuna, ili ništa od posla." Nijemac izbroji pet milijuna, ovaj mu da bočicu tableta i ode. Voze se oni tako, kad ga upita žena: " šta uradi, kako ćemo se mi sada vozit'?" Kaže ovaj: "Na plin, k'o i dosad!"
 10. Nakon završenog regrutnog roka i uspješno položenog ispita regrut Drug Stari postao je mrcina. Čestitam
 11. Nema svrhe davati novce za dodatni kabel, kad sa njim nećeš ništa dobiti. Preko hdmi kabela ide slika i zvuk, a u toj kombinaciji što ti hoćeš kupiti nema zvuka, znači neisplativo. Spoji monitor dvi kabelom.
 12. Problem je što A10 5800K košta 979 kn....
 13. Od ovoga ne može slabije i jeftinije a da gura A3. 960 kn i uzmeš od nanija grafičku, i u okviru si novaca koje bi dao na njuškalu za polovne stvari.
 14. Polovno!!!! Mačak u vreći, naročito sa njuškala koji je prepun lopova i muljatora, koji prodaju polu ispravne komponente. Moj savjet ti je da uštediš malo novaca, malo nažicaj kod baka i djedova, mame i tate itd, snađi se, i fino kupi novo. Ono što sam ti složio, ako izbaciš grafičku dođe 1000 kn, uzmeš od nanija grafičku i prošao si vrhunski i imat ćeš puno bolji stroj za nekih 1300 kn, nego da nadograđuješ ovaj svoj stari.
 15. Dosta zajebancije, nani napiši cijenu da se dečko može orjenitrati što i kako. Njegova ploča ne podržava Athlon II x4, max mu je starija serija Athlon 64 x2. Moj savjet je da još malo novaca uštediš, i uzmeš nove komponente. Evo nešto sam nabrzinu složio, ako bi ovo uzeo sigurno bi se igrao. Možeš ovo uzeti i bez grafičke, ako uzmeš nanijevu. Nisam slagao FM2 koji ima integriranu grafičku u procesoru, jer to ne može gurati armu3.