Welcome to 2. četa 1. bataljona financijske straže "Mrcine"

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Liganj Borgovich

Skupnik
 • Content count

  781
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

About Liganj Borgovich

 • Rank
  Skosa lignje
 • Birthday 08/12/1987

Contact Methods

 • Skype theborgmeister1

Profile Information

 • Spol Muško
 • Lokacija Vrbnik
 1. Pozdrav ekipa!

  Kako ste?

 2. Zasluženo! Čestitke! P.S. Forum jebeno izgleda!
 3. No frks. Kad se zaletim do Rijeke u sljedećih tjedan dana ćemo lako sve isposlovat
 4. Što je točno krepalo? Ugl, moram izvidit grafulju
 5. Prodajem xfx ati radeon 5850 1gb ddr5 (za cijenu se dogovorimo) Kupujem neku drugu grafu bolju od spomenute...
 6. Dakle, http://store.steampowered.com/app/57300/ je danas besplatna za ugrabit, dodajte u library i to je to... Pa navali narode! P.S. Kupite pelene!
 7. Kao što sam rekao da ću ga kupit, kupio sam ga. Tako da me slobodno regrutirajte i slično... Skida se na "pari"
 8. Hvala!
 9. Sretan rođendan Liganj Borgovich!

 10. DDR3 slučajno napisao DD3
 11. Evo ja sam isto sad na win 10 i mogu reć da je zakon. Brže se boota, brže općenito radi. SVI programi podržani i ostali isti, i naravno svi funkcioniraju. Uključujući i steam i sve što je preko njega instalirano... Istina, treba se naviknut
 12. Nebiste vjerovali ali moj stari ima piratsku verziju... I dobio je win10 upgrade... A ja sa originalom još čekam... Today, everything is possible. I da, nakon upgradea će se moći raditi clean install. A vjerujem da preko podrške ukoliko navedeš svoj bivši hardver, postoji mogućnost instaliravanja na totalno novi hardver. Bar bi trebalo postojat... Točnije, ovo što je Bobby napisao, jel? Imao sam taj problem sa win 7 kad sam mijenjao komp... Nazvao, reko problem, dao product key, dali aktivacijski kod i eto, dan danas radi.
 13. Da ne dižem novu temu jer se radi o istom kompjuteru... Nabavio novu matičnu jer se ispostavilo da je ona crkla. Ali... Treba mi dd3 kojeg naravno nemam. Pa ako tko ima koju pločicu viška neka mi se javi i kaže cijenu. Slažem komp za brata od cure i puna kapa mi ga je. Kompjutera, ne brata, jer mi dijelovi sad zauzimaju pol sobe... TY
 14. Ima li tko nekim čudom neispravnu matičnu navedenog tipa? Naime, genijalna cura od brata od moje buduće že...u ubojice je strgala postolje za hladnjak jer se kao kuži u kompjutere... Pogodite tko mora popravit... Strgala je dio di se hladnjak zakači kad je čupala hladnjak. Dakle, aj nid dis ap der!