Welcome to 2. četa 1. bataljona financijske straže "Mrcine"

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Ovan Razoritelj

General Pukovnik
 • Content count

  2,523
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  309

About Ovan Razoritelj

 • Rank
  Zapovjednik MLBP "Pajceki"
 • Birthday 04/01/1977

Profile Information

 • Zapovjedna funkcija Komandir <br>avijacijskog puka
 • Spol Muško
 1. Si instalirao i isprobao?
 2. See DanielNL... not even ED likes your posts...
 3. Don't mislead him... of course we are ignoring him...
 4. Opa! Fresh blood... Mudro si izabrao modul a bogami i HOTAS... Službeni treninzi su subotom u 22h... ostale dane kako ga ko kome i kada, jelte... I na kraju... dobrodošao!!!
 5. Drago mi je da su moji GearVR napisi na ED forumu ipak nekome poslužili... Dečkrz, nisam ni slutio da ste se ovdje ovoliko raspisali... Ono što nas čeka u flight sim svijetu kroz godinu dvije je totalno ludilo i veselim se našem zajedničkom liječenju u nekoj od budućih klinika...
 6. Našeg uzoritog člana Pticha Udarnika a.k.a. *NOB*Birdstrike odlikujem Medaljom za iskazanu aktivnost na virtualnoj bojišnici: Medalja za iskazanu aktivnost na virtualnoj bojišnici Aktivno sudjelovanje na treninzima, ladder/frendly mečevima i publicu ----- Naš sudrug i vrli suletač, od-haulao je nebrojeno sati u Mi-8, strpljivo vršeći jednu od najvažnijih zadaća u Blue Flag kampanji - transport trupa i postavljanje ostalih taktičkih instalacija (SAM, EWR) bitnih za napredovanje naše voljene crvene strane u tom beskrajnom sukobu. Kada dođete na server i GCI vam priča o pothvatima klanskoga sudruga, poseban je to osjećaj. Bravo za promicanju klanskoga TAG-a i mrcinačkog imena i samo tako nastavi! (CAP u Flankeru da i ne spominjem...)
 7. Ja sam imao zapakiranu R9 390X sa 8GB dok sam koristio GTX970 (koristim ju i sada) te sam odustao od stavljanja iste nakon pregleda benchmarka i usporedbe... jednostavno sam se sjebo jer R9 390X nije bila brza... mozda koji frejm... Neznam zasto bi 2GB bilo VRAM-a malo za vrtit DCS? Jednostavno nece stavit najteze teksture i tocka... ionako se ne vidi razlika u zaru borbe u tim high / low teksturama... jedino ako vozi helikoptere (a ne vozi).
 8. Pomnom analizom Tacview zapisa naše novogodišnje Pajcekijade, ne mogah ne zamjetiti mrcinu čiji let i prilet nije nimalo bio šenaniganski... Stoga! Odlikujem Kobre Dabra a.k.a. Crazy Cobra za iskazanu vještinu i disciplinu pri slijetanju i polijetanju pri khm... "neprikladnim" vremenskim uvjetima... ...Medaljom za odličan skill: MEDALJA ZA ODLIČAN SKILL Bravo i samo tako nastavi!
 9. Pozdrav!

  Dobio sam savijet da se javim tebi vezano za rift cv1!  Imam problem vezano za sliku dok sam u kokpitu slova i detalji su mi zamućeni kao da su u nekom bluru a i slika mi nije baš čista! Možeš li mi kako pomoć vezano za postavke ili da mi daš savijet pošto  planiram  uskoro mjenjati još neke komponente?

  hvala unaprijed! Vedran

   

  1. Ovan Razoritelj

   Ovan Razoritelj

   Ja držim u VR postavkama u simu pixel density na 1.5... to je sve što možeš vezano za bistrinu detalja...
   Koju konfu imaš?

  2. Bevander Holifild

   Bevander Holifild

   AMD fx 8300 , Asrock 970 pro3 ,16 gb ramDDR3 1600, Gigabyte 1060 6gb ddr5 , SSD 250 samsung evo, HDD Deskstar 7k 1000c , Power supply Crosair 600w gaming.:blink:

  3. Bevander Holifild
 10. Čestitam i samo tako nastavi!
 11. Evo... Uoči naše prekrasne nadimke ovdje na forumu... za mjesec dana i ti ćeš zaraditi svoj... Naravno, zaradit ćeš ga neumorno bacajući kazetne bombe po nejači Gruzije... i sijući oslabljeni uran... Dobrodošao!
 12. Look no further... Dobrodošao!
 13. Dobrodošao u sekciju Pajceki! Tvoj put ka punopravnom članstvu biti će dug, trnovit i pun pederluka od strane starosjedioca... ali na kraju tog puta zasjat ćeš do tada neviđenim sjajem! Letački treninzi su nedjeljom u 22h i preko tjedna kežjual (po dogovoru)... Želim ti ugodan boravak u našoj maloj ment... errr... zajednici...