Welcome to 2. četa 1. bataljona financijske straže "Mrcine"

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Dule Viljamovka

Vodnik
 • Content count

  222
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

About Dule Viljamovka

 • Rank
  Arma3 vod
 • Birthday 11/18/1985

Profile Information

 • Spol Muško
 • Lokacija Split

Recent Profile Visitors

4,507 profile views
 1. igra li ko the division? trebam nekog za lutanje po dark zone-u.
 2. Igra san closed, igran opet, kupia igru. Dodaj me na uplayu HawkeyePiercee pa odigramo coop.
 3. Sretan rođendan Dule Viljamovka!

 4. mislim da vlasnici piratskih verzija nece moc dobit legalno win 10. a i ovaj "update" sa 7 i 8 na 10tku vridi samo na postojeci hardver. dakle ako slazes novi komp neces moci opet napravit nadogradnju sa 7 ili 8 na 10 ako si to vec ranije napravio. ispravite me ako grijesim
 5. Uon će imat rođendan!!!
 6. BoboSmrade Sretna ti obljetnica aktivne klanske službe! :)

 7. Dule Viljamovka Sretna ti obljetnica aktivne klanske službe! :)

 8. čestitam
 9. Sretan rođendan Dule Viljamovka!

 10. srecan ti rođendan!
 11. ja ti se bavim turizmom privatno a i radim u turistickoj agenciji za rezerviranje privatnog smjestaja (sto ce reci apartmana, soba kod privatnih iznajmljivaca). Apartmane ti iman u Baskoj Vodi ( 10km od makarske). Ako si zaniteresiran posalji pm. Neki mrcinjacki popust ti mogu dat ako iman slobodno u terminu koji zelis. Javi se i ako nisi zainteresiran za Basku Vodu pa te uputim na stranice agencije di radim,tamo ces sigurno nac neki smjestaj ,iako je vec sezona pocela, jer je ponuda velika (naravno preko agecije ti nemogu sredit popust s obzirom da nije moja ).
 12. IN
 13. igra se kako se mappo vratio opet je sve živnulo
 14. stavio skidat, pa cemo da vidimo lici li na sto. igra je free to play (sto ce rec da je vjerovatno pay to win), do nedavno se zvala gr online pa su je preimenovali u phantoms.
 15. Za sada OUT