Welcome to 2. četa 1. bataljona financijske straže "Mrcine"

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Bevander Holifild

Vojnik
 • Content count

  124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

About Bevander Holifild

 • Rank
  MLBP "Pajceki"
 • Birthday 05/26/1978

Profile Information

 • Spol Muško
 • Lokacija Rijeka
 1. Pozdrav!!!!
 2. Haugggg !!!!!
 3. Dobro nas našao, dobrodošao!
 4. Hvala ,na isti način!
 5. LoL
 6. i ja bi takooo!
 7. Uspio sam riješiti, hvala svejedno!
 8. Pozdrav Vjever! Imam pitanje vezano za postavljanje tipki na joystick-u? Imaš li kakav default setup za njega npr za f15-cu?
 9. Hvala vam na gostoprimstvu i na ukazanom povjerenju! Voditi ću računa da obnašam svoju službu disciplinirano, poslušno iiii ponekad pijano ! Ovom prigodom želim se zahvaliti svima koji su mi pomogli u mojem naumu da postanem pilot ( ako ništa drugo ovaj virtualni ), mojoj ženi na prvom mjestu jer mi je dopustila da preko kućnog praga prenesem kutiju sa VR Riftom te dopustila da uskočim u neke od najmodernijih aviona današnjice ( i poneke kante ), ljudima ( sa kojima se još nisam sreo, a to ne znači i da nećemo ) sa ovog foruma i šire ( Viber ) te posebno mojim roditeljima što su me napravili te postao čovjek ( Bevander Holifild ) kakav sam danas ! HVALA SVIMA!!!!
 10. Kako se implementiraju skinovi?može instrukcije? hvala!
 11. Pozdrav!

  Dobio sam savijet da se javim tebi vezano za rift cv1!  Imam problem vezano za sliku dok sam u kokpitu slova i detalji su mi zamućeni kao da su u nekom bluru a i slika mi nije baš čista! Možeš li mi kako pomoć vezano za postavke ili da mi daš savijet pošto  planiram  uskoro mjenjati još neke komponente?

  hvala unaprijed! Vedran

   

  1. Ovan Razoritelj

   Ovan Razoritelj

   Ja držim u VR postavkama u simu pixel density na 1.5... to je sve što možeš vezano za bistrinu detalja...
   Koju konfu imaš?

  2. Bevander Holifild

   Bevander Holifild

   AMD fx 8300 , Asrock 970 pro3 ,16 gb ramDDR3 1600, Gigabyte 1060 6gb ddr5 , SSD 250 samsung evo, HDD Deskstar 7k 1000c , Power supply Crosair 600w gaming.:blink:

  3. Bevander Holifild
 12. koristim oculus bez očala , ali sam jednom probao i sa njima . Jest da sam se namučio naglavinjat to na glavurdu sa očalama ali je uspijelo!!!
 13. Eto da se pohvalim sa novitetima !Uzeo sam Gigabyte g1 gtx 1060 6 gb i za sada se mučim sa postavkama ! Naime, igram na telki od Samsunga tv ue48h8000st pa je reza 1920 x 1080 ali ne igram bez oculusa za sada. Probao jesam bez ali nije to taj filing , dok ne osjetiš mučninu nije to to ! hahah
 14. Pozdrav! Evo da se prvo ispričam zbog ne javljanja,ali ima i razlog zašto!Naime, prvo sam kupio Oculus rift CV1 pa sam njega pokušavao uskladiti sa kompom , onda sam uzeo malo jači procesor kako bi mi donekle vrtio DCS da mogu probati to igrati, pa sam prošli tjedan uzeo novu grafulju kako bi i sa njome dobio nešto, pa sam sad za vikend uzeo i ssd disk ali ga još nisam ugradio kako bi dobio na brzini očitavanja! Sve u svemu radim na tome da mi osječaj u igri bude na razini igrivoga ali još uvijek nisam zadovoljan a sada se napokon skuplje lova i za nešto upgrade-a da zaokružim cijelu sliku. Još moram instalirati team speak kako bi komunicirao sa ljudima!i dok ne uskladim sve mogu samo ovako pismeno uletiti.Je.. ga perfekcionist sam i iz te kože se ne može,a onda ću postati dosadan na forumu svima dok se ne ušaltam sa funkcioniranjem među vama. upravo sada pokušavam podesiti rift sa debug tool-om kako bi riješio čistoču slike ali me ne ide baš!
 15. Prodaje se grafička za 600kn i procesor AMD cpu Desktop fx series 4x 4170 4.20 ghz 12mb ,125w sa hladnjakom coolermaster 450kn Sapphire Radeon HD 7850 11200-16-20G Video Card - 1GB GDDR5, PCI-Express 3.0 (x16), 1x Dual-Link DVI-D, 1x Dual-Link DVI-I, 1x DisplayPort, 1x HDMI, DirectX 11, Dual-Slot, Fa