Welcome to 2. četa 1. bataljona financijske straže "Mrcine"

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

jomla

Civil
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala na pomoći,šteta bi bilo ne iskoristit sav potencijal ovog joya tako da mi ipak preostaje uzet manual pa polako i sigurno,naravno svaka informacija je dobro došla tnx,
  2. Hvala ekipa na brzom odgovoru, al ipak posto mi je to sve novo trebam to malo pohvatat,e sad prvo nije mi jasno sto je to "sw TARGET" ostalo sve sto je naveo psina mi je jasno do dijela "ucitaj profil i to je to".Zato jer sam skinuti profil pokretao iz TARGET Script editora kako je naveo covjek koji ga je napravio. Edit:sad koliko vidim to je i drugacija extenzija,izgleda da je profil napravljen u samom script editoru hm,mozda grijesim ne znam ali nije ista extenzija,jer postojeci profili u /projects imaju ext. .fcf A sto se tice manuala engl.mi je slaba strana pa mi to dosta otezava.
  3. Pozdrav forumaši, inače sam član na CVAB a kako sam nabavio novog Warthoga moja ekipa mi ne može pomoći jer ga nitko nema,da li netko zna kako se programira ili kako recimo promjenit već postojeći profil kojeg sam skinuo.Znači promjenio bih par naredbi na tipkama sticka i gasa. Unaprijed zahvaljujem.