Welcome to 2. četa 1. bataljona financijske straže "Mrcine"

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Japanac

Regrut
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Japanac

 • Rank
  MLBP "Pajceki" regrut

Profile Information

 • Spol Muško
 • Lokacija Zagreb
 1. A vjerujem da je SSD veliki pomak, ali vjerujem da će i patchevi u budućnosti popraviti stvari, jer prije 2.5 sam bez beda ulazio na servere s puno ljudi. Mislim da bi 500gb bilo dosta a? Samo za Win i DCS, niš drugo ne bi stavljao na njega. Satrat će me žena, #majkemi
 2. i5 4670K (nije clockan) 16gb (2x8) 1600Mhz DDR 3 ( matična ne da ni više ni brže ) Gtx970, Nemam SSD. Smrzne se loading multiplayera, ili traje cijelu vječnost. Probao sam i loadati SP misiju prvo. Dosta često to pomogne, brzo loada multiplayer, ali onda samo vidim lobby, ili debriefing, i šutne me nazad u glavni izbornik. Kad uspijem ući na multiplayer (BuddySpike npr, pošto je to jedino di letim, od kad postoji), imam cca 35-50fpsa, što je skoro pa isto kao u Single playeru. Tu i tamo zatrza, ali to se događalo i na 1.5.8 i svim verzijama prije. Znam da je konfa već stara i slabašna, trenutno ne mogu ići na novu, a za bilo kakav konkretniji upgrade ove, bi morao mijenjati ploču, a znamo kaj to znači... sve ispočetka.
 3. I ja se nadam da se vidimo na virtualnom nebu, samo ne znam kad će se to ostvariti, jer mi multiplayer uglavnom ne radi na 2.5. Pošto sam isprobao vjerojatno sve, mislim da jednostavno trebam čekati neki od patcheva koji će to, nadam se, riješiti.
 4. Username: Japanac Email Address: marijan.skrinjar@gmail.com ko pošalje spam, pi*da. Prijavljujem se za: Regrut Ime: Marijan Navršenih godina: 31 Igra za koju se prijavljuje: DCS uglavnom, al znam i pucat po ARMI i ostalim Bohemia poluproizvodima. Posjedujem original: sve, DCS, ARMA3, 2,1, STALKER štajaznam... nemam ni za kruh više. Public nick: Japanac Internet konekcija: 50mb Iskonovih kojih je uglavnom 48 a nekad i 2, onda ih zovem, i dosadan sam. Multiplayer iskustvo: dayz serveri od samih početaka, arma2, DCS buddyspike, kad radi. Bivši klanovi: ništa MSN kontakt / e-mail: msn? koja je godina? marijan.skrinjar@gmail.com Mjesto življenja: Zagreb Tko vas je pozvao u Mrcine? Čovjek s fejzbuka, imena Ivan, sreli se u DCSu par puta, ne znam mu nick, al je NOBovac. Sestra (Obavezno da/ne): Nemam, al stara mi super zgleda.