Welcome to 2. četa 1. bataljona financijske straže "Mrcine"

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
Mimoza Minjoza

Trening - četvrtak, 12.12. u 2000h

   4 members have voted

  1. 1. Prijave:


Please sign in or register to vote in this poll.

5 posts in this topic

Lagano sam/smo se ufurali u TacBF pa ne bi bilo loše da se okupimo i u malo pristojnijem broju pa da ga opičimo. Tko nije probao ne zna šta propušta, eto, kratko i jednostavno. :D

Kako bi stari drug rekao, nasapunjajte mačore i vidimo se na bojišnici! :zapifu:

Sve vezano za instalaciju TacBF-a i tako to ima ovdje:

http://www.tacticalbattlefield.net/forum/viewtopic.php?f=33&t=587

Nije velik mod, nekih 50tak MBa, zahtjeva CBA za Armu 3, sve piše tu gore da sad ne prepisujem... Ko voli nek izvoli ima tamo i mission pack za DL ko ne voli čekat da mu se skine misija... Za sva eventualna pitanja i nejasnoće pripremite deblje kuverte znate već proceduru.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Žao mi je što ću propustiti prvi službeni trening, al u isto to vrijeme imam trening (u teretani). Možda se uspijem vratiti i ubaciti se na vrijeme, sve ovisi o tome koliko ćete igrati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sign in to follow this  
Followers 0