Welcome to 2. četa 1. bataljona financijske straže "Mrcine"

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
Kroatien Degman

Server

15 posts in this topic

Ti si jucer pokrenuo putem Steam-a server, a treba provjeriti dali se pojavljuje u browseru kada je pokrenut mimo Steam-a i prazan (bez igraca na njemu). Stvar je u tome da kad se pokrene preko Steam-a, on to registrira kao da je pokrenuta igra, sto znaci da ja onda ne mogu koristiti Steam za nista drugo dok server radi, a zbog posla koji radim to mi i nije bas zgodno.

Uz sve to, ako vec postoji interes za najam servera, predlazem da se onda unajmi neki server na probni rok pa na kraju krajeva uvijek se mozemo vratiti na nas stari ako bude potrebe. Istina, imamo besplatan server trenutno ali ako on ne zadovoljava potrebe sekcije, onda treba razmotriti najam servera kao opciju.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Pa ako server ne radi bez steam-a ili što god je već problem, onda se može vidjeti neka druga solucija. Provjerite to sa serverom bez steam-a, da znamo jel treba ići unajmljivati server ili ne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja se sad ne sjecam tocno kad i od kud je krenula ta prica o zakupu ali ako je to vec predlozeno, onda pretpostavljam da trenutno rjesenje ne zadovoljava potrebe clanova koji su izrazili zelju za zakupom. Ne znam sto je tocno u pitanju; performanse, povezivanje, odrzavanje ili nesto drugo ali svakako trebamo razmotriti opciju najma ako bi to rijesilo probleme koje je ekipa iskusila.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

EDIT:

Baš to, ja nisam niti na ovom odigrao ništa pa ne znam u čemu je problem (osim što se činilo kao da je server offline zadnja dva tri treninga, što eto ispostavlja se nije bio slučaj nego bug u browseru). Isto tako nigdje nisam pročitao ili čuo da je netko sekciji predložio najam servera. Možda se odigravalo prije ljeta a za to neznam.

LP

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije radio (ja sam bio zajebo al da sad ne objašnjavam...), danas radi pa treba vidit dali se prikazuje u browseru.

Server je up and running, prikazuje se u browseru, sve štima! Malo ću razgledati za misije, vidio sam neke dobre nove PvP misije pa bi to roknuo gore ak ste za.

Jura Pura and Kroatien Degman like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Jel možeš namjestit admin login password pa ga okačit negdje unutar forum sekcije, da si možemo mijenjat misije po želji kad smo gore itd. ?

Što se misija tiče the more the merry, ja sam osobno više za coop misije, pogotovo jer za pvp je idealno da nas je malo više , znači i da bi došli igrat neki random pub igrači, a battleye je na serveru na off kako vidim. Što je još i bolje po meni jer je samo net hog, ali u pvp-u sa random pubsima mi je ipak a must. A i da malo isprobamo performanse server sa AI-em, neka misija tipa arma 2 warfare-a bi bila idealna...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Admin login pass je "amen". Da, za sada je BE bio ugasen ali cu ga upaliti ako cemo vriti PvP misije. Nadao sam se privuci igrace sa tim PvP misijama, nisam jos zaigrao ove koje sam stavio ali navodno su u stilu conquesta iz BFa. Dodat cu Warfare, imate li neke specificne zelje, koji vam je najdrazi; BECTI, WASP, TeeTimes...?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Ukljucen je BattleEye i upogonio sam battleWarden RCon Tool koji bi trebao olaksati administraciju servera. Na njega se mozete spojiti sa svog kompa, samo vam treba klijent sa linka, IP servera te port i pass (pogledati prvi post). Kako IP nije statican ja cu ga azurirati tu (u prvom postu) svaki put kada se promijeni. Pass je isti kao i za admina. Razmotrite dali su nam potrebne napredne funkcije koje free verzija RCona nema pa cu po potrebi kupiti licencu ze EX verziju.

Zenga likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0