Welcome to 2. četa 1. bataljona financijske straže "Mrcine"

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
Wepar Sestrunjski

Regrut [ Nikola Rude Rebel (Bull) ] je postao mrcina!

2 posts in this topic

Mrcine, regrut Nikola Rude Rebel također je proveo 30 dana regrutnog roka vrlo aktivno unutar sekcije MLBP Pajceki, nakon čega je u isto vrijeme kad i BennyCro pristupio regrutnom ispitu i položio uspješno savladavši P.M.S. E, ovaj je mor'o dat plavu debelu 'Vertu i za sebe i za ovog drugog što je pristupio ispitu!!! :D

 

Stoga, promičem regruta Nikolu Rudea Rebela u klanski čin VOJNIKA:

 

vojnik.png

VOJNIK

 

Dokazao si sposobnosti već u regrutnom roku, nadam se da ćeš učiti i dalje, a sudeći prema tvojoj predanosti simulaciji, i mi ostali od tebe možemo ubrati znanja!

Na tebi je da što prije odabereš mrcinačko ime (forumsko ime, u simu se zoveš kako hoćeš), da ti ga ne bi mi nadjenuli zgodnom dosjetkom ;)

Molim Pukovnika Pericu Posavskog da preda gospodinu vojničku uniformu i preimenuje njegovo forumsko ime nakon što se vojnik izrazi koje je ime ;)

Wepar out :zapifu:

 

burek.png

Wepar Sestrunjski,

regrutni nadzornik čete

dana gospodnjeg

13. ožujka 2016. godine

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0