Welcome to 2. četa 1. bataljona financijske straže "Mrcine"

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Zdravko Vjever

VKB Gladiator/Speedlink AIRROW Flightstick

4 posts in this topic

Evo došlo napokon i kod nas! Europska verzija Gladiatora (pretpostavljam) , jer izgleda apsolutno isto. Trenunto dostupno u Instara za 593 kn. Po meni joystick bi trebao bit dobar jer ima hall senzore a po meni jedina mana mu je što ima malo tipki na gornjem djelu. Šta vi mislite, ima li netko sličan joystick ili neki proizvod od VKB-a, meni se osobno sviđa defender cobra M5 (kao kopija palice od suhoja...)

evo par linkova za one kojima se neda guglat

u instara - http://www.instar-informatika.hr/gamepad-speedlink-airrow-flightstick-crni/150.400.012/product/

stranica proizvođača http://www.speedlink.com/?p=2&cat=214&pid=39315&paus=1

 

original vkb gladiator (stranica za SAD i Kanadu) http://www.gostratojet.com/Gladiator/index.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

kopija Gladiatora....istina po licenci....ali nemas bolji joy za te pare....100% sigurno

to su MARS senzori....u rangu Warthoga ako ne i bolje.....

ali.....ima i nekih problemcica koji se daju rijesit koliko ja imam info za podijelit ...vele ljudi da nakon nakon par tjedana joystik voli izgubiti preciznost u sredini jel "pleše" kod dead zone-a.

Ali ne radi senzora koji su vrhunski MARS senzori kao i u Gladiatoru već radi manjka kontrole kvalitete i korištenja nekih jeftinijih lubrikanata (ipak orginal je 100$ ili 260$ plus dostava mislim na pro)

to je sve sto znam o tome......

i da.....svakako cu kupit komad za sebe....(ipak je to Bf-109 kontroler...)....ionako sam htio izradit joy ....ali kad vidim ovu cijenu ne isplati mi se gubit vrijeme na to....

thx za info.....

Zdravko Vjever likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

pa da, onaj Gladiator Pro je stvarno stroj, ima metalni gimbal ili kako se to već zove kod nas, a i Fat Black Mamba je perverzija od palice. Razmišljam o kupovini hotasa ali cjene su malo previsoke za pojedinačnu stvar.Možda sljedeće godine. Pada mi napamet recimo kupit ovoga gladiatora/airrow i onaj novi throttle od Thrustmaster-a TWCS ili cobru m5 i TWCS http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/twcs-throttle to je isto novo, ima ga samo na amazonu za pred narudžbu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now