Welcome to 2. četa 1. bataljona financijske straže "Mrcine"

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Bevander Holifild

vaše mišljenje molim!!!!!

9 posts in this topic

On 16.11.2016. at 9:57 PM, VECO78 said:

Pozdrav!

Dali da uzmem ovo http://www.geforce.com/hardware/10series/geforce-gtx-1060 ?????

 

Molim vas za prijedloge i mišljenja!!!

@Psina Mesozhder je acquire-ao jednu prije par dana pa ti može reći dojmove iz prve ruke. To su zvijeri, sa većim korakom unaprijed nego prijašnje serije u odnosu na njihove prethodnike. Odnedavno sam i sam ponosni vlasnik 1080-ke i mogu reći da živu djecu jede. Čak i u 4K rezi, FPS ne pada ispod 60 tako lako...(dok snima 1080p video - LOL)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Pozdrav, neki dan sam kupio GTX1060 6GB DDR5 i mogu reći da je fantastična. Koristim Oculus rift DK2 i kartica je stvarno bez zamjerke.

DCS vrtim na max. Grafičkim postavkama i sim radi glatko bez trzaja.

Tako da je to moja preporuka.

Perica Posavski likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Ja nosim naočale ali ih skidam!Netko je na DCS facebook -u napisao da ga nosi i sa napčalama , ja probao ali moje ne stanu unutra:blink: !

nego!odlučio sam obnoviti komp pa sam gledao ovu karticu ali na nvidiinim stranicama i košta 299 $ ali ne šalju u eu ,samo Kanada i SAD,a usto bih uzeo i ovu matiču  http://www.asrock.com/mb/amd/fatal1ty 990fx killer/  i neki SSD disk možda  ovaj http://www.tweaktown.com/articles/5843/mushkin-chronos-deluxe-240gb-raid-0-ssd-report/index.html!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eto da se pohvalim sa novitetima !Uzeo sam Gigabyte g1 gtx 1060 6 gb i za sada se mučim sa postavkama ! Naime, igram na telki od Samsunga tv ue48h8000st pa je reza 1920 x 1080 ali ne igram bez oculusa za sada. Probao jesam bez ali nije to taj filing , dok ne osjetiš mučninu nije to to ! hahah :wacko:  

Share this post


Link to post
Share on other sites

On 18.11.2016. at 10:51 PM, Perica Posavski said:

^^ Kako taj Oculus Rift funkcionira s ljudima koji nose naočale?

Kolko si platio tu karticu? :D

koristim oculus bez očala , ali sam jednom probao i sa njima . Jest da sam se namučio naglavinjat to na glavurdu sa očalama ali je uspijelo!!!:ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

^^Pa ja sam tek sad skužio da živimo u istom gradu.. :)

Bi se onda mogli naći ako ti nije bed da isprobam "uživo" taj Occulus da vidim kako to šljaka s mojim teglama..jer mi je to najveći problem..a ne naručuje mi se na slijepo (ne daju refund)..

Možeš mi odgovorit ovdje ili na PM..kako ti paše. :baj:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now