Welcome to 2. četa 1. bataljona financijske straže "Mrcine"

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
Wepar Sestrunjski

Regrut [ VECO78 ] postao mrcina!

6 posts in this topic

Eto nama i trećeg u nizu! 

Regrut @VECO78 je nakon malo dužeg regrutnog roka u sekciji MLBP Pajceki, pristupio regrutnom ispitu i položio uspješno savladavši P.M.S. Čekalo se da čoek skupi pare i pošalje....pa je poslao u bijeloj kuverti, pa mu vratim, napišem "plava", pa je poštar krivo odnio, pa povratnica, ...a ja nepopustljiv....eto, došla je na kraju. Ma užas..! :angry:

 

Dakle, promičem regruta VECU 78-og u klanski čin VOJNIKA:

 

vojnik.png

VOJNIK

 

Veco, dobrodošao među punopravne članove! Želim ti puno uspjeha na virtualnom nebu!

Mrcina je odabrala mrcinačko ime: Bevander Holifild  :1-HeheHaha: Jako "mrcinački" i kreativno, moram priznati. Nije bilo potrebe za intervencijama...

Molim Pukovnika @Perica Posavski da preda novopečenom vojniku uniformu i preimenuje njegovo mrcinačko ime na forumu! ;)

:zapifu:

 

burek.png

Wepar Sestrunjski,

regrutni nadzornik čete

dana gospodnjeg

29. prosinca 2016. godine

Katodni Adi likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Hvala vam na gostoprimstvu i na ukazanom povjerenju! Voditi ću računa da obnašam svoju službu disciplinirano, poslušno iiii ponekad pijano :huh2:!

Ovom prigodom želim se zahvaliti svima koji su mi pomogli u mojem naumu da postanem pilot ( ako ništa drugo ovaj virtualni ), mojoj ženi na prvom mjestu jer mi je dopustila da preko kućnog praga prenesem kutiju sa  VR Riftom te dopustila da uskočim u neke od najmodernijih aviona današnjice ( i poneke kante ), ljudima  ( sa kojima se još nisam sreo, a to ne znači i da nećemo ) sa ovog foruma i šire ( Viber ) te posebno mojim roditeljima što su me napravili te postao čovjek ( Bevander Holifild ) kakav sam danas :kul2:!

 

HVALA SVIMA!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0