Welcome to 2. četa 1. bataljona financijske straže "Mrcine"

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
Perica Posavski

Brzi vodič za regrute

1 post in this topic

Ok. rego sam se na forum i što sad..?

Ukoliko želiš ispuniti prijavu za regruta, digni novu temu i ispuni sljedeći "formular":

 

Quote

 

Ime: 

Email Address:

Navrsenih godina:

Igra za koju se prijavljujem:

Posjedujem original:

Public nick:

Steam ID:

Internet konekcija:

Multiplayer iskustvo:

Bivsi klanovi?:

Mjesto zivljenja:

Tko vas je pozvao u Mrcine:

Sestra (Obavezno da/ne):

Poruka u prijavnici:

 

Otvorio sam topik prijave, što sad?

Nakon što ste podigli prijavu, pored standardne dobrodošlice, javit će vam se nadležni iz zapovjednog kadra sekcije za koju ste se prijavili, dati vam pristup članskim forumima (virtualnu odoru regruta) i ponuditi neke potrebne informacije u vezi vašeg regrutnog roka koji će trajati sljedećih 30 dana.

I..koje su moje obaveze za vrijeme tog regrutnog roka?

Aktivnost na forumu, prije svega praćenje foruma sekcije za koju ste se prijavili, pogotovo topika za prijave (trening/meč) u kojima su se svi članovi dužni izjašnjavati o svom učešću (IN ili OUT) te aktivnost na gejming serveru, odnosno sudjelovanje na treninzima odnosno mečevima.

Ne znam baš sad da l' ću sve to stići jer imam raznih obaveza na poslu, obitelji itd.

Naravno, od vas se ne traži da 24/7 visite na forumu i sudjelujete na ama baš svakom meču, ali je poželjno da pratite forum vaše sekcije (koliko vam to vrijeme dozvoljava) i izjašnjavate se za predstojeće warove/treninge u za to predviđenim topicima (koji se s razlogom dižu barem dva dana ranije da se članovi imaju vremena izjasniti) te također, sudjelujete u nekima od njih.

Zašto regrutni rok od 30 dana?

Zato što svaki regrut mora pokazati određeni interes i aktivnost za klan da bi zavrijedio status punopravnog člana.

A zašto na kraju tog probnog roka moram polagati nekakav ispit??

Ispit sadrži 10 pitanja vezano za naš klanski pravilnik a cilj mu je motivirati regruta da pročita isti s ciljem dobijanja nekakvih najosnovnih informacija o klanu i upoznati ga sa sustavom organizacije.

5 dana prije isteka roga dobit ćete automatiziranu obavijest putem privatne porukice. Odmah nakon toga nastojte čim prije stupiti u kontakt sa zapovjednikom vaše sekcije i dogovoriti usmeno odgovaranje ispita na Teamspeaku, u protivnom, nakon isteka roka, biti ćete automatski prebačeni u civile i izgubiti pristup klanskim forumima.

Ok. je l' još nešto trebam napraviti?

Da. Ako nemate, obavezno si skinite besplatni Teamspeak 3 software koji u klanu koristimo za glasovnu komunikaciju.

Podatke o našem TS3 serveru, kada dobijete virtualnu regrutsku odoru odnosno pristup forumima, možete pogledati u podforumu "Obavijesti 2. čete 1. bataljona financijske straže "Mrcine"".

Nešto iskrslo, idem na zimovanje, ljetovanje, neće me biti na forumu neko vrijeme, kome da se javim?

Svaki naš član, a pogotovo regruti, je dužan o svojem odsustvu obavijestiti u za to predviđenom forumu "Mrcina na službenom putu". Ukoliko to ne napravi, odnosno ode na duže vrijeme bez da je ikoga o tome obavijestio ili postira o tome u za to nepredviđenom forumu, tretirat će se kao neopravdano odsutan i riskirat će kikanje sa regrutnog roka.

Imam toliko pitanja, ne znam odakle da počnem?

Prvo dobro pogledajte tutoriale i forume sekcije za koju ste se prijavili i tek ako u njima ne nađete ono što vas zanima, kontaktirajte zapovjednika odnosno zamjenika sekcije (putem PM-a forumu, MSN-a ili nekim drugim putem) ili jednostavno u forumu vaše sekcije, dignite topik s pitanjem. Ekipa će vam izaći u susret i dati vam potrebnu informaciju.

Još nešto?

Da. Smislite si mrcinačko ime i prezime da vam ga mi ne bi smislili. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Awards

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0