Skoči na sadržajFoto

Brzi vodič za regrute


  • Ova tema je zaključana Ova tema je zaključana
U ovoj temi nema odgovora

#1 Perica Posavski

 
Perica Posavski

    Komandir Mrcina

  • Pukovnik
  • 14,028 postova
770
Mr. Fantastik
 Reputacija člana
  • Zapovjedna funkcija:
    Komandir čete
  • Spol:Muško
  • Lokacija:Rijeka city

Donirao za klan

 

Postirano 27 February 2010 - 03:51 PM

Ok. rego sam se na forum i dobio sam nekakav automatizirani PM da trebam popuniti nekakav formular..?

Upravo tako.
Ukoliko želiš ispuniti prijavu za regruta, klikni ovdje i popuni formular koji će nakon ispunjavanja i slanja zahtjeva, završiti u vidu nove teme u forumu Komanda.

Kreiran je topik prijave, što sad?

Nakon što ste podigli prijavu, pored standardne dobrodošlice, javit će vam se nadležni iz zapovjednog kadra sekcije za koju ste se prijavili, dati vam pristup članskim forumima (virtualnu odoru regruta) i ponuditi neke potrebne informacije u vezi vašeg regrutnog roka koji će trajati sljedećih 30 dana.

I..koje su moje obaveze za vrijeme tog regrutnog roka?

Aktivnost na forumu, prije svega praćenje foruma sekcije za koju ste se prijavili, pogotovo topika za prijave (trening/meč) u kojima su se svi članovi dužni izjašnjavati o svom učešću (IN ili OUT) te aktivnost na gejming serveru, odnosno sudjelovanje na treninzima odnosno mečevima.

Ne znam baš sad da l' ću sve to stići jer imam raznih obaveza na poslu, obitelji itd.

Naravno, od vas se ne traži da 24/7 visite na forumu i sudjelujete na ama baš svakom meču, ali je poželjno da pratite forum vaše sekcije (koliko vam to vrijeme dozvoljava) i izjašnjavate se za predstojeće warove/treninge u za to predviđenim topicima (koji se s razlogom dižu barem dva dana ranije da se članovi imaju vremena izjasniti) te također, sudjelujete u nekima od njih.

Zašto regrutni rok od 30 dana?

Zato što svaki regrut mora pokazati određeni interes i aktivnost za klan da bi zavrijedio status punopravnog člana.

A zašto na kraju tog probnog roka moram polagati nekakav ispit??

Ispit sadrži 10 pitanja vezano za naš klanski pravilnik a cilj mu je motivirati regruta da pročita isti s ciljem dobijanja nekakvih najosnovnih informacija o klanu i upoznati ga sa sustavom organizacije.
5 dana prije isteka roga dobit ćete automatiziranu obavijest putem privatne porukice. Odmah nakon toga nastojte čim prije stupiti u kontakt sa zapovjednikom vaše sekcije i dogovoriti usmeno odgovaranje ispita na Teamspeaku, u protivnom, nakon isteka roka, biti ćete automatski prebačeni u civile i izgubiti pristup klanskim forumima.

Ok. je l' još nešto trebam napraviti?

Da. Ako nemate, obavezno si skinite besplatni Teamspeak 3 software koji u klanu koristimo za glasovnu komunikaciju.
Podatke o našem TS3 serveru, kada dobijete virtualnu regrutsku odoru odnosno pristup forumima, možete pogledati u podforumu "Obavijesti 2. čete 1. bataljona financijske straže "Mrcine"".

Nešto iskrslo, idem na zimovanje, ljetovanje, neće me biti na forumu neko vrijeme, kome da se javim?

Svaki naš član, a pogotovo regruti, je dužan o svojem odsustvu obavijestiti u za to predviđenom forumu "Mrcina na službenom putu". Ukoliko to ne napravi, odnosno ode na duže vrijeme bez da je ikoga o tome obavijestio ili postira o tome u za to nepredviđenom forumu, tretirat će se kao neopravdano odsutan i riskirat će kikanje sa regrutnog roka.

Imam toliko pitanja, ne znam odakle da počnem?

Prvo dobro pogledajte tutoriale i forume sekcije za koju ste se prijavili i tek ako u njima ne nađete ono što vas zanima, kontaktirajte zapovjednika odnosno zamjenika sekcije (putem PM-a forumu, MSN-a ili nekim drugim putem) ili jednostavno u forumu vaše sekcije, dignite topik s pitanjem. Ekipa će vam izaći u susret i dati vam potrebnu informaciju.

Još nešto?

Da. Smislite si mrcinačko ime i prezime da vam ga mi ne bi smislili. :D
Moje web igrice:
http://www.kongregat...ccounts/Kenan79
 
 
 

Zadnjih 6 odlikovanja:

Pogledaj sva odlikovanja
0 korisnik(a) čita ovu temu

0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika

Skin Designed By Evanescence at IBSkin.com